Finansiering

Önskas finansiering vid ditt bilköp så har vi ett nära samarbete med Suzuki finans (DnB finans) och Santander Consumer bank. Vi kan erbjuda flera olika typer av finansiering med en rörlig ränta och en avbetalning som delas upp på 24-84 månader och med ett eventuellt restvärde om så önskas.

Handpenning
En handpenning på minst 20% alternativt en inbytesbil krävs. Har du inte de 20% som krävs till handpenningen så hjälper vi dig givetvis med ett handpenningslån.

Byt in din gamla bil
Vi byter gärna in din tidigare bil oavsett hur du tänker finansiera ditt bilköp och försöker alltid ge ett ungefärligt mellanpris även per telefon.

Självklart är du välkommen att kontakta oss för en mer exakt offert!

Vi tror på öppenhet och vill gärna veta vad du som kund tycker, därför ber vi våra kunder att tycka till om oss.
Se fler omdömen

Nilsson, B

"Superbra bemötande .personlig service svar på alla mina frågor lugnt i sansat"

Tommy H

"Säljare Johan Lindgren är en ovanlig d:o, som inte stoltserar med perfekta kostymer/välluktande rakvatten, utan han är en arbetande säljare. Han är snabb, inte rädd för besvär, vänlig mot ev. blivande kund och verkar vara intresserad av en försäljning. Uppträder Johan alltid på nämnda sätt, är han min "favvo" Suzuki KNE 371 "

Vincent B

"Jag blev välbehandlad av Johan. Priset var helt ok, plus att jag fick en reservhjulsfordral i tygg som kompensation för en repa som bilen hade. Och 1000kr rabatt. Jag har inget elakt att säga om er. Ni gör ett bra jobb."

Anne-kristine B

"Snabb service,trevligt bemötande. Om jag fick önska så kunde man bli bjuden på kaffe medan man väntar på sin bil"

Producerad av studioeast.se