Om oss

På S:t Olof Bil säljer vi nya Suzuki personbilar samt bättre begagnade person- och transportbilar, som i regel är 2 – 7 år gamla.

Vår affärsidé är att erbjuda bilar som passar “normala” plånböcker med fokus på mindre och bränslesnåla bilar.

Vi försöker erbjuda en attraktiv mix av begagnade bilar, både modell och prismässigt. Vi anstränger oss för att alla våra bilar ska vara i bästa tänkbara skick! Alla med MRF-garanti.

På vår fullserviceanläggning är vi auktoriserad Suzuki serviceverkstad men vi har även en allbilverkstad som har den utrustning och kompetens som behövs för att serva och reparera de flesta bilmärken.

Företaget S:t Olof bil AB omsätter ca 50 miljoner kronor och vi säljer ca 450 bilar per år. På S:t Olof bil är vi 8 personer som arbetar och vi ligger på Uppsalas bilgata, Fyrislundsgatan, granne med Jet.

Företagsuppgifter:
AB S:t Olof bil och motor
Orgnr: 556346-2687
Säte: Uppsala

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi tror på öppenhet och vill gärna veta vad du som kund tycker, därför ber vi våra kunder att tycka till om oss.
Se fler omdömen

Nilsson, B

"Superbra bemötande .personlig service svar på alla mina frågor lugnt i sansat"

Tommy H

"Säljare Johan Lindgren är en ovanlig d:o, som inte stoltserar med perfekta kostymer/välluktande rakvatten, utan han är en arbetande säljare. Han är snabb, inte rädd för besvär, vänlig mot ev. blivande kund och verkar vara intresserad av en försäljning. Uppträder Johan alltid på nämnda sätt, är han min "favvo" Suzuki KNE 371 "

Vincent B

"Jag blev välbehandlad av Johan. Priset var helt ok, plus att jag fick en reservhjulsfordral i tygg som kompensation för en repa som bilen hade. Och 1000kr rabatt. Jag har inget elakt att säga om er. Ni gör ett bra jobb."

Anne-kristine B

"Snabb service,trevligt bemötande. Om jag fick önska så kunde man bli bjuden på kaffe medan man väntar på sin bil"

Producerad av studioeast.se