Garanti

Vi är MRF kopplade och du som kund får branschens tryggaste garantier när du köper bil hos oss! MRF (Motorbranschens Riksförbund) är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad. Som medlem av MRF uppfyller vi förbundets höga krav på affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens.

För oss är det viktigt att du får ett seriöst bemötande och känner dig trygg när du köper bil hos oss. Det är bara MRF-anslutna bilföretag som har rätt att lämna MRF-garanti som är en av branschens tryggaste för dig som kund. När du köper din bil hos oss får du alltid garantisedel och varudeklaration med dig. Garantihandlingen visar garantins omfattning och varudeklarationen beskriver bilens skick.

  • MRF-garanti 6 månader
    Bilen har gått högst 5 000 mil och är högst 36 månader gammal när du köper den. Garantin gäller i sex månader, dock högst 1 000 mil.
  • MRF-garanti 3 månader
    Bilen har gått högst 10 000 mil och är högst 72 månader gammal när du köper den. Garantin gäller i tre månader, dock högst 500 mil.
  • 1-mån/100mil Trafiksäkerhetsgaranti
    För bilar som är äldre än 6 år eller har gått mer än 10 000 mil och kostar under 50.000 kr.

För att veta mer om vad som gäller för just din bil, prata med någon av våra säljare. Läs mer om garantier och trygghet för dig som kund hos MRF här.

Utökad Garanti

Du kan även köpa till utökade garantier via Fragus (Svensk Bilgaranti) för begagnade bilar samt utöka nybilsgaranti för nya bilar upp till 5-år. Via Fragus får du ett flertal garantitjänster som täcker de flesta kostsamma reparationerna vilket ger en lägre totalkostnad under tiden du äger bilen, helt utan självrisk. Bilar med Fragus garanti är kvalitetstestade och har genomgått ett omfattande test innan leverans.

Fråga din säljare för mer info om utökade garantier och vad som gäller för just din bil. Läs mer om Fragus och utökad garanti för ditt bilköp här.

Har du några frågor? Ring oss gärna eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär! 

Kontakta oss